hygn

hygn · 26. juni 2020
hygn · 05. juni 2020
We hebben de eerste Hygn.me zuil in Nederland mogen leveren aan Up-learning! Kantooridee wenst hen veel profijt met deze mooie hygiënische oplossing.
hygn · 28. mei 2020
Hygn.me! Wilt u een hygiëne zuil huren en maandelijks een vast laag bedrag betalen! Stuur ons dan een bericht en vraag naar de mogelijkheden: info@kantooridee.nl
hygn · 22. april 2020
Graag willen wij Hygn-me bij u introduceren! Hygn-me is een modulair hygiëne-systeem voor op uw werkvloer of ontvangstruimte. Het mag al duidelijk zijn dat de hygiënevoorschriften in de openbare ruimte ook na de intelligente Lockdown hoog blijven. Aangezien er voor dit doel nauwelijks ontwerpgerichte oplossingen zijn, richtte Conmoto “hygn.me" op.
hygn · 18. april 2020
Hygiënisch ontwerp voor de tijd na de uitgang Het mag al duidelijk zijn dat de hygiënevoorschriften in de openbare ruimte ook na de stilstand hoog blijven. Aangezien er voor dit doel nauwelijks ontwerpgerichte oplossingen zijn, richtte Conmoto-oprichter Johannes Wagner "hygn.me" op. Met het gloednieuwe merk wil hij een hulpmiddel bieden dat het leven van mensen hygiënisch en veilig maakt, maar ook voldoet aan zijn ontwerpnormen.