· 

Hygn.me

Hygiënisch ontwerp voor de tijd na de uitgang
Het mag al duidelijk zijn dat de hygiënevoorschriften in de openbare ruimte ook na de stilstand hoog blijven. Aangezien er voor dit doel nauwelijks ontwerpgerichte oplossingen zijn, richtte Conmoto-oprichter Johannes Wagner "hygn.me" op. Met het gloednieuwe merk wil hij een hulpmiddel bieden dat het leven van mensen hygiënisch en veilig maakt, maar ook voldoet aan zijn ontwerpnormen. Puristisch design ontmoet functionaliteit en gaat de nieuwe alledaagse uitdaging aan.

Samen met ontwerper Carsten Gollnick is een product ontwikkeld dat hygiënische samenwerking bevordert. De stations "hgyn.me" bieden verschillende modules, zoals handdesinfectie, dispensers voor gezichtsmaskers, wegwerphandschoenen en papieren zakdoeken. "Ons doel met 'hygn.me' is om van hygiënemaatregelen een aangenaam, persoonlijk ritueel te maken met een feelgood-factor.