· 

Eerste Hygn.me zuil in Nederland!

We hebben de eerste Hygn.me zuil in Nederland mogen leveren aan Up-learning! Kantooridee wenst hen veel profijt met deze mooie hygiënische oplossing.

 

Hygn-me is een modulair hygiëne-systeem voor op uw werkvloer of ontvangstruimte.

Het mag al duidelijk zijn dat de hygiënevoorschriften in de openbare ruimte ook na de intelligente Lock down hoog blijven. Aangezien er voor dit doel nauwelijks ontwerpgerichte oplossingen zijn, richtte Conmoto “hygn.me" op. Met dit gloednieuwe merk willen wij een hulpmiddel bieden dat het leven van mensen hygiënisch en veilig maakt, maar ook voldoet aan de huidige ontwerp normen. Puristisch design ontmoet functionaliteit en gaat de nieuwe alledaagse uitdaging aan.

Samen met ontwerper Carsten Gollnick is een product ontwikkeld dat hygiënisch bewuste samenwerking bevordert. De stations van “hygn.me" bieden verschillende modules, zoals; handdesinfectie, dispensers voor gezichtsmaskers, wegwerphandschoenen en papieren zakdoeken. "Ons" doel met 'hygn.me' is om van hygiënemaatregelen een aangenaam, persoonlijk ritueel te maken met een feelgood-factor.